Geen onderdeel van een categorie

Wij houden niet van fast fashion, maar gaan voor kwaliteit

Bij Bambocks geloven we dat geluk vaak zit in de kleinste details. In dingen waar je niet altijd (meer) bij stilstaat. Maar wist je dat geluk ook kan zitten in iets zó vanzelfsprekends als het dragen van sokken en ondergoed?

Wij vinden dat normaal ook best bijzonder mag zijn. Daarom kiezen wij ervoor om anders te zijn dan anders. Béter. We hechten waarde aan duurzaamheid en een beter milieu. Geven om mens en natuur. Onze producten worden dan ook gemaakt van natuurlijke materialen als bamboe en biologisch katoen. Deze worden ‘gewonnen’ in een veilige werkomgeving, waarbij minder energie en water wordt gebruikt dan bij traditionele katoenproducten. Kortom: eerlijk en verantwoord.

Wij doen niet aan vier of zes collecties per jaar. Houden niet van fast fashion, maar gaan voor kwaliteit. Onze producten zijn dan ook never out of stock. We plannen vooruit en optimaliseren onze productieprocessen om verspilling te minimaliseren. Onze normen zijn belangrijk en we controleren dan ook persoonlijk om te zien of daaraan wordt voldaan. En ook in onze verpakkingen zijn we milieubewust. We houden deze bewust klein en gebruiken nooit meer materiaal dan nodig.

Maar we geven ook om jou. Onze sokken, boxershorts en t-shirts zijn daarom niet alleen super zacht en comfortabel, maar bieden ook andere voordelen waar jij je goed bij voelt. Zoals antibacterieel en anti-transpirant, UV-werend en thermoregulerend. Zo dragen wij niet alleen ons steentje bij aan een betere wereld, maar ook aan jouw dagelijkse geluk.

Because we care.

bambocks

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Item added to cart.
0 items -  0,00